ΔήμοιΔήμος Αθηναίων

Travel Trade Athens 2018

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο γεγονός προώθησης της Αθήνας ως αποκλειστικού τουριστικού προορισμού, το Travel Trade Athens 2018.

Την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κηρύσσει για 6η συνεχή χρονιά την έναρξη του Travel Trade Athens, της κορυφαίας διοργάνωσης για την ανάδειξη και καθιέρωση της Αθήνας ως προορισμού ταξιδιών πόλης και συνεδρίων για όλο το χρόνο.

Περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων (hosted buyers), θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, σε προεπιλεγμένα ραντεβού, με επαγγελματίες (suppliers) που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Στις πέντε προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12.000 συναντήσεις για το κλείσιμο συμφωνιών συνεργασίας μεταξύ ελλήνων και ξένων επαγγελματιών.

Το Travel Trade Athens 2018 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» το διήμερο 8 και 9 Οκτωβρίου.

Το 6ο Travel Trade Athens 2018 διοργανώνεται από την Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association-ETOA).

Το 6ο Travel Trade Athens γίνεται υπό την Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ).

«Diamond» χορηγοί της εφετινής διοργάνωσης είναι η Aegean και ο ΕΟΤ, και «Platinum» Χορηγός είναι o Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

«Gold» χορηγοί της εφετινής διοργάνωσης είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η SOUND AND VISUAL- Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα 9,84, GTP-Greek Travel Pages, www.epixeiro.gr, Tornos News, www.travelling.gr, Tourism Press, Hotel & Restaurant, HQ The Association Magazine, Kongres Magazine, Evintra, ICJ Mice Marketing.

Το εκτελεστικό μέρος της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρία AFEA.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210-3253123

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι