ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Πέθανε 15χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η υπόθεση αυτοκτονίας στο Παλαιό Φάληρο καθώς σύμφωνα ο 15χρονος που αυτοπυροβολήθηκε έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law and Order, ο νεαρός αφού κλειδώθηκε στο μπάνιο ενημέρωσε μέσω του 112 για τις προθέσεις του. Στην συνέχεια φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα αστυνομικοί και άνδρες της ΔΙ.ΑΣ μετέφεραν τον 15χρονο εν ζωή στο νοσοκομείο. Διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 15χρονου στο Παλαιό Φάληρο

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του 15χρονου αυτόχειρα στο Παλαιό Φάληρο από τη μοιραία απόφαση του εφήβου να προβεί στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο σπίτι του.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, οι χειριστές της γραμμής του 112 ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Οι άνθρωποι των δυο σωμάτων μετέβησαν στο σημείο, και όταν μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν τον νεαρό βαρύτατα τραυματισμένο.

Τον βρήκαν με σφαίρα στο κεφάλι, βαρύτατα τραυματισμένο στον 1ο όροφο της μεζονέτας, στο μπάνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ο οποίος και φέρεται να ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα