ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τραγωδία στην Βέροια: Με ψυχολογικά προβλήματα η μητέρα του 11μηνου νεκρού βρέφους

Κοριτσάκι περίπου ενός έτους εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στην Βέροια και οι Αρχές έχουν συλλάβει την 29χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Παράτησε το μωρό η μητέρα στην Βέροια

Η 29χρονη μητέρα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι άφησε το μωρό στα παγωμένα νερά τη νύχτα της Παραμονής του 2023, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. Μετά το έγκλημα πήγε σε ξενοδοχείο και άλλαξε χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τους δικούς της. Έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Η ίδια ήταν αυτή που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο του Αλιάκμονα που είχε πετάξει το μωρό. Στη συνέχεια δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν και ανέσυραν νεκρό το 11 μηνών κοριτσάκι.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα