ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρά δυο αδέρφια

Το συμβάν έγινε αντιληπτό 24 ώρες αφότου τα δυο αδέρφια έκαναν βουτιά θανάτου!

Θανατηφόρο τροχαίο για δύο άτομα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Αργιθέα κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς, ωστόσο το τροχαίο έγινε αντιληπτό μια ημέρα αργότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, το τροχαίο ωστόσο διαπιστώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση καθώς το αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον διερχόμενο οδηγό.

Πρόκειται για αδέρφια, άνδρα και γυναίκα, που η καταγωγή τους είναι από χωριό του Δήμου Μουζακίου και οι οποίοι είχαν μεταβεί στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν.

Μετά την αποχώρησή τους από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση, το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα.

Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου, είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου που απεγκλώβισαν από το όχημα τις δύο σορούς. Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα