ΕπικαιρότηταΠολιτική

Τοσουνίδης: Η Ελλάδα χρειάζεται τον Πάνο Καμμένο

Μετά την απόφαση που πήρε η ηγεσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται για να μην γίνει… Βενεζουέλα.

«Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Πάνω στο τραπέζι της προεκλογικής συζήτησης αυτό που έλειψε από τη συζήτηση των ευρωεκλογών και αυτό που φαίνεται να απουσιάζει σήμερα είναι οι μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα και οι μεγάλες απειλές. Όπως επίσης και η μεγάλη προοπτική ευημερίας σε αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα, αυτό που κατέγραψε και η κάλπη των ευρωεκλογών στη Θράκη, οι απειλές στο Αιγαίο και η προοπτική να ευημερήσουμε από τον τεράστιο πλούτο μας που πάνε να μας τον κλέψουν, χρειάζεται αν χρειάζεται τους ανθρώπους όπως τον Πάνο Καμμένο που μπορούν να στηρίξουν την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Σήμερα ζητώ από τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται, σήμερα ζητώ από τους Έλληνες να θυμηθούν και να σκεφθούν την προσφορά του, σήμερα ζητώ από όλους τους Έλληνες να κοιτάξουμε τις μεγάλες προοπτικές που έχουμε, απειλείται το μεγάλο συμφέρον της χώρας, ο πλούτος μας και η ευημερία μας. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει Βενεζουέλα από κάποιους να κλέβουν τον πλούτο μας. Ας ανοίξουμε μια γραμμή άμυνας εθνική όλοι μαζί. Σε αυτό τον αγώνα ο Πάνος Καμμένος είναι εξαιρετικά απαραίτητος», ανέφερε ο Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα