Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ

Τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννη Θεοδωρακόπουλο υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και κυριάρχησαν τα ζητήματα της προαγωγής του αθλητισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο τουριστικός αθλητισμός.

Ο κ. Θοεδωρακόπουλος συνεχάρη τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το έργο του στο συγκεκριμένο τομέα που έχει καταστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρώτη αθλητική περιφέρεια της χώρας.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στο θέμα του αθλητικού αθλητισμού ο οποίος μπορεί να συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία των τοπικών οικονομιών και τα βήματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια με τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στις πόλεις της Θεσσαλίας, που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην πραγματική οικονομία.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν στη στενή συνεργασία τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς ο κ. Αγοραστός είναι πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος, όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας, για την καλύτερη προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής στον τομέα του αθλητισμού.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας