ΔήμοιΔήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, εγκρίθηκε το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων ύψους 1.000.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Το έργο αφορά εργασίες αντικατάστασης, συμπλήρωσης, συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δέκα οδικούς άξονες του Δήμου και θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο, ο οποίος θα το δημοπρατήσει και θα το εκτελέσει.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών.

Οι οδοί που περιλαμβάνονται στο έργο, είναι η οδός Περραιβού-Καίρη-Δαρδενελλίων, η Εθνικής Αντιστάσεως, η Κωνσταντινουπόλεως, η Πλάτωνος, η Δωδεκανήσου, η Χρ. Σμύρνης, η Κισσάβου, η Υψηλάντου και η Ακτή Ιωνίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, εισηγούμενος το θέμα στο Συμβούλιο, εστίασε στη σημασία εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των οδικών αξόνων, τόσο ως παράγοντα βελτίωσης και αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας και των μεταφορών, όσο και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και επισήμανε το ενδιαφέρον και την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια στα έργα αυτά.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι