ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Το μήνυμα του Βασίλη Ζορμπά για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αγ. Παρασκευή

Μετά την νίκη και στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευής, ο Βασίλης Ζορμπάς ανανεώνει την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, τους δημότες της Αγίας Παρασκευής, που στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσαν την ευθύνη άλλης μιας δημαρχιακής θητείας.

Είναι βέβαιο ότι η επόμενη μέρα για τον Δήμο θα είναι διαφορετική. Η νέα εποχή θα βασίζεται στη συναίνεση και στη συννενόηση τόσο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των πολιτών που θα πρέπει να μετέχουν ενεργά.

Μετά από ανάπαυλα λίγων ημερών, προτίθεμαι να καλέσω όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση, κατ’ αρχήν, των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο ούτως ώστε να δρομολογήσουμε από τώρα τις ενέργειες και την 1η Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι να επαννεκινήσουμε τον Δήμο, μη χάνοντας άλλο χρόνο.

Ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει σύντομα όλες τις παρατάξεις, είναι η πολύ μεγάλη αποχή που παρουσιάστηκε, η οποία πρέπει να αξιολογηθεί και να ερμηνευθεί για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες και όλους!

Βασίλης Ζορμπάς

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι