ΕπικαιρότηταΠολιτική

Το ΜέΡΑ25 αποσύρει τους υποψηφίους του από τα πάνελ του MEGA – Καταγγέλλει επιχείρηση χειραγώγησης

Για «κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας», όπως επί λέξει αναφέρει, καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό Mega το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη», με ανακοίνωσή του.

Το ΜέΡΑ25 υποστηρίζει πως ο Κλέωνας Γρηγοριάδης επρόκειτο να παραστεί σε πολιτική συζήτηση στο MEGA το βράδυ της Πέμπτης.

Πράγματι, σε ανακοίνωση του σταθμού ο βουλευτής του κόμματος περιλαμβανόταν στη λίστα του πάνελ, της εκπομπής «Στο δρόμο για της κάλπες» με οικοδέσποινα απόψε τη Νίκη Λυμπεράκη.

Μερικές ώρες πριν την εκπομπή, το κανάλι επικοινώνησε με το ΜέΡΑ25 και ζήτησε άλλον εκπρόσωπο επειδή, όπως ισχυρίστηκαν, εκπρόσωποι άλλων κομμάτων δεν ήθελαν τον Κλέωνα!, υποστηρίζουν από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

«Προφανώς το ΜέΡΑ25 αρνήθηκε να συμμορφωθεί στην εξοργιστική αυτή απαίτηση. Όπως δεν διανοούμαστε να επιλέξουμε τους εκπροσώπους των πολιτικών μας αντιπάλων, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιλέξει τους δικούς μας εκπροσώπους» συνέχισε.

Πυρά ΜέΡΑ25 κατά MEGA

«Όμως», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, «το Mega δεν πτοήθηκε και προσέγγισε άλλους υποψήφιους του ΜέΡΑ25, προφανώς ελπίζοντας ότι θα πέσουν στην παγίδα να δεχθούν να ‘αντικαταστήσουν’ τον Κλέωνα (Γρηγοριάδη) – κάτι που βέβαια δεν συνέβη».

«Τότε, στέλεχος του καναλιού δήλωσε ότι, αν επιμέναμε να μας εκπροσωπήσει ο Κλέων Γρηγοριάδης, το πάνελ θα ακυρωνόταν. Τελικά, ούτε αυτό συνέβη. Το ‘MEGA’, χωρίς ίχνος σεβασμού της εκλογικής νομοθεσίας, μας ενημέρωσε ότι, απλά, θα αλλάξουν ‘το χαρακτήρα της εκπομπής’ ώστε να αποφύγουν τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την εκλογική νομοθεσία!» υποστηρίζουν από το κόμμα.

Τούτων δοθέντων, «το ‘ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη’ καταγγέλλουμε το ‘MEGA’ και δηλώνουμε ότι, μέχρι να αποκατασταθεί η νομιμότητα, δεν θα εκπροσωπείται στα πάνελ του».

Ως αυτή την ώρα πάντως, από τον τηλεοπτικό σταθμό δεν έχει εκδοθεί κάποια σχετική ανακοίνωση, ούτε και ενημέρωση πως η εκπομπή πρόκειται να αλλάξει ύφος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα