ΔήμοιΔήμος Αμαρουσίου

Το Μαρούσι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του με την Δέσποινα Βανδή

Ο Δήμος Αμαρουσίου στήνει ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό για να καλωσορίσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς, με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Το έναυσμα για την έναρξη των πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων δίνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:00 το απόγευμα, στην Πλατεία ΗΣΑΠ με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η πόλη φωτίζεται γιορτινά, στέλνοντας το λαμπερό μήνυμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά.

Στη σκηνή ανεβαίνει η αγαπημένη Ελληνίδα ποπ σταρ Δέσποινα Βανδή και πλημμυρίζει με λάμψη, μουσική και χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει:

«Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς και ανάπαυλας από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Είναι, όμως, και μέρες με πρωταγωνιστές τα παιδιά, μέρες αγάπης για το συνάνθρωπο που όλοι έχουμε ανάγκη να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μέρες που θέλουμε να αφήσουμε το συναίσθημα και το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις καρδιές μας.

Θέλοντας να προσφέρουμε σε κάθε συμπολίτη μας, κάθε ηλικίας, την ευκαιρία να γευτεί τη χαρά των ημερών και φέτος δημιουργήσαμε στο Μαρούσι μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Μοναδικές καλλιτεχνικές παρουσίες, μουσικές εκδηλώσεις, ποικίλα δρώμενα για παιδιά με επίκεντρο τον Άη Βασίλη και άλλες αγαπημένες μορφές των Χριστουγέννων, συνθέτουν ένα ξεχωριστό εορταστικό σκηνικό. Αξιοποιούμε όλες τις δομές του Δήμου και το ιδιαίτερα υψηλό καλλιτεχνικό δυναμικό που διαθέτουμε.

Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε μαζί τις φετινές μέρες γιορτής και χαράς συντροφιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να ευχηθούμε από κοντά «Καλές Γιορτές».

Από τις 27/11/2018 έως τις 15/01/2019, εορταστικές εκδηλώσεις με την παρουσία φυσικά του Άη Βασίλη, συναυλίες, ποικίλα δρώμενα για παιδιά, παγοδρόμιο, καρουζέλ, ξύλινα σπιτάκια και δραστηριότητες, τρενάκι πόλης, το Χωριό του Άη Βασίλη και πολλές ακόμη εκπλήξεις, χαρίζουν γιορτινή διάθεση και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, με επίκεντρο την πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.

xmas

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι