ΕπικαιρότηταΠολιτισμός

To ΚΠΙΣΝ φέρνει σπίτι μας τη μαγεία των Χριστουγέννων

Μπορεί φέτος να μένουμε σπίτι, ωστόσο το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα φέρει σε εμάς το κλίμα των Χριστουγέννων.

Ολοι, όπου και αν βρίσκονται, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία των Χριστουγέννων, αφού ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει ψηφιακά μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.SNFCC.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook.

«Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει διαδικτυακά από την ασφάλεια του σπιτιού του. Πρόθεσή μας είναι, όπως κάθε χρόνο, να προσφέρουμε στιγμές χριστουγεννιάτικης μαγείας και να δώσουμε σε όλους, όπου κι αν βρίσκονται, την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των γιορτών στο ΚΠΙΣΝ», σημειώνει η διευθύνουσα σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ Ελλη Ανδριοπούλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου στα social media του ΚΠΙΣΝ με μία σειρά από ευφάνταστα βίντεο. Την 1η Δεκεμβρίου τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ θα ανάψουν στις οθόνες μας σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου.

Στη φετινή εκδήλωση, που όλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους, οικοδεσπότης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς που θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online παράσταση εμπνευσμένη από την πολυαγαπημένη «Ταράτσα του Φοίβου» και ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ.

Η γιορτή θα μεταδοθεί μέσω live streaming την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, στις 19.00.

Ακολουθεί ένας μήνας γεμάτος χριστουγεννιάτικες εμπειρίες: Συναυλίες, θέατρο, δημιουργικά εργαστήρια, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς που θα μας κρατήσουν συντροφιά στην αλλαγή του χρόνου στο σπίτι.

 

 


 

Για να μην μένετε πίσω στην ενημέρωση, ακολουθήστε το inthecity.gr στα social media…

Βρείτε μας στο Facebook!

Βρείτε μας στο Twitter!

Βρείτε μας στο Youtube!

 

Close