Περιφέρεια ΚρήτηςΠεριφέρειες

Το Ηράκλειο φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής

Την ομορφιά της ακροβατικής γυμναστικής, ενός αθλήματος που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι φίλαθλοι της Κρήτης το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου, μέσα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου με ελεύθερη είσοδο.

Τους αγώνες συνδιοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Το εφετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδων, καθώς και η τελική φάση παμπαίδων-κορασίδων, πρόκειται να αποτελέσει μία γιορτή της ακροβατικής γυμναστικής με τους αριθμούς συμμετοχών να δημιουργούν νέα ρεκόρ: Συνολικά θα λάβουν μέρος 191 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία όλης της Ελλάδας, ενώ θα πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση ακροβατικής που φιλοξενείται στην Κρήτη έπειτα από πολλά χρόνια.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 6 Απριλίου (ώρες 10:00-20:00) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Απριλίου (ώρες 10:00-19:00) στα «Δύο Αοράκια».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Κρήτης