ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Το Δημοτικό Σινεμά Ηρακλείου Αττικής κάνει πρεμιέρα για την εφετινή σεζόν

Καλοκαίρι στην πόλη χωρίς… “Νοσταλγία” δεν γίνεται!

Το θερινό σινεμά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανοίγει και εφέτος τις πόρτες του για να κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στους φίλους του κινηματογράφου με ταινίες πρώτης προβολής, ταινίες που έκαναν επιτυχία μέσα στην σεζόν αλλά και παλιές, αγαπημένες δημιουργίες σε ένα πρόγραμμα που θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα. Φυσικά από αυτό δεν θα λείψουν οι παιδικές ταινίες για τους μικρούς σινεφίλ…

Πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 20.45 με την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η επιλογή της οποίας έγινε για το ξεκίνημα των εφετινών προβολών της Νοσταλγίας ώστε να σηματοδοτηθεί η επέτειος των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Δύο ημέρες πριν, Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Μαΐου στις 20:00, ο Δημοτικό Κινηματογράφος θα φιλοξενήσει παραστάσεις θεάτρου σκιών για τους μικρούς Ηρακλειώτες και τους επισκέπτες της πόλης, με το Θέατρο Αθανασίου στην  παράσταση «Άγριες Μέλισσες».

Στα εισιτήρια θα ισχύουν εκπτώσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργοι, ΑμΕΑ, πολύτεκνοι), για τα παιδιά κάτω των 12 ετών αλλά και για τους ενήλικες άνω των 65 ετών.

Η Νοσταλγία βρίσκεται Κέας & Τερψιχόρης, στο Ηράκλειο Αττικής λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο. Τηλέφωνο για πληροφορίες στη Δημοτική Επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ 210-2773731.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών στο site του Δήμου.

«Για ακόμα ένα καλοκαίρι σας περιμένουμε στην πιο όμορφη αυλή της πόλης, στον πιο όμορφο κινηματογράφο της περιοχής. Τη Νοσταλγία μας, που και φέτος την ετοιμάσαμε με το μεράκι και την αγάπη που της αξίζει για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στις καλοκαιρινές τους βόλτες και τα ραντεβού τους με το καλό σινεμά. Καλώς να ορίσετε», το μήνυμα του προέδρου της ΚΕΑΕΔΗΑ Νίκου Σπυρόπουλου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι