ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Δήμος Ηρακλείου

Καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και καλεί όλους τους Ηρακλειώτες την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Επειδή όμως η νέα χρονιά φέρνει νέα έργα και παρεμβάσεις στην πόλη, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό με αναφορά σε εκείνα που νοιάζουν τους πολίτες: όσα δηλαδή έχει βάλει μπροστά ο Δήμος προκειμένου να γίνει η καθημερινότητα στο Ηράκλειο ακόμα πιο λειτουργική, ακόμα πιο εύκολη, ακόμα πιο όμορφη.

Για παράδειγμα, η διεύρυνση της δωρεάν Δημοτικής Συγκοινωνίας με τα δύο ολοκαίνουργια mini bus που αγόρασε ο Δήμος και τα οποία βγαίνουν εντός των ημερών στους δρόμους της πόλης, η κατασκευή δύο νέων παιδικών χαρών, η επικείμενη εκκίνηση ακόμα ενός κύκλου ασφαλτοστρώσεων στους δρόμους του Ηρακλείου, μια εκστρατεία που έχει ξεκινήσει και γίνεται κάθε χρόνο από το 2015 κ.ά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα ευλογήσει ο μητροπολίτης Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ. Εκτός από τους κατοίκους του Ηρακλείου, στην γιορτή έχουν προσκληθεί όλες οι δημοτικές παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των φορέων και των συλλόγων της πόλης και οι δήμαρχοι των όμορων δήμων.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι