ΕπικαιρότηταΠολιτική

Την παραίτηση του προέδρου του ΑΜΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την χυδαία ανάρτηση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που συνόδευσε με hashtag που, όπως επισημαίνει, χρησιμοποιούν τα ακροδεξιά τρολ.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε».

Οσον αφορά στο ΑΜΠΕ, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι “ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Ολα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ”, σημειώνεται στην ανακοίνωση με αφορμή την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ  στην Βόρεια Εύβοια με το περιβόητο χάσταγκ.

«Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη, είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», καταλήγει η ανακοίνωση του πρώην κυβερνώντος κόμματος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα