Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-ΘράκηςΠεριφέρειες

Την Κυριακή η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τοψίδη

Πρόσκληση συμμετοχής στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην εκδήλωση της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απηύθυνε ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Οπως αναμενόταν, ο κ. Τοψίδης θα ανακοινώσει την κάθοδό τους τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 από την Κομοτηνή και συγκεκριμένα την Λέσχη Κομοτηναίων, σε μία ανοιχτή όπως επισημαίνεται για το κοινό εκδήλωση.

Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ξεκινάμε όλοι μαζί. Προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σας προσκαλώ να περπατήσουμε μαζί στη νέα εποχή».

  • Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είναι επιχειρηματίας με ατομική δραστηριότητα και συμμετοχή, ως μέτοχος, σε διάφορους κλάδους και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες συνοψίζονται στον κατασκευαστικό κλάδο, ψυχαγωγία, μαζική σίτιση, τουρισμό, εμπόριο, υπηρεσίες και ενέργεια.

Από το 2011 είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εβρου, όπου αναβάθμισε τη στρατηγική κατεύθυνση του φορέα, την αποδοτικότητα των υπηρεσιών και ενσωμάτωσε νέες ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Στην ενεργή θητεία του ενσωμάτωσε στρατηγικές βιώσιμου εισοδήματος για τον φορέα με την αξιοποίηση των υποδομών της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επιμελητηρίου Έβρου, όπου υπηρετεί επίσης ώς Πρόεδρος της.

Πέραν των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ο Χριστόδουλος συμμετέχει στην διαμόρφωση τοπικών αναπτυξιακών στρατηγικών έχοντας  θεσμική ιδιότητα σε κομβικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Σήμερα μεταξύ άλλων υπηρετεί ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εβρου, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επ. Εβρου, Αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εβρου, Μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος (ΕΣΤΕ), μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ), μέλος της «Επιτροπής Εγγυήσεων Ελληνικού Δημοσίου και Κρατικών Ενισχύσεων,  Αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΜΕ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου μεσιτών Π.Ε Εβρου.

 

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Το Υπ. Υποδομών θα ενισχύσει την Περιφ. Δ. Μακεδονίας για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που ...