ΕπικαιρότηταΠολιτική

Την απόσυρση Παπανδρέου ζήτησε η Καϊλή

Να μην υπάρξει επί της ουσίας δεύτερη Κυριακή στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής τόνισε η ευρωβουλευτής του κόμματος Εύα Καϊλή, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1».

Η ευρωβουλευτής, που είχε ταχθεί υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου, ζήτησε ουσιαστικά την απόσυρση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Επιστροφή στην Κανονικότητα», ανέφερε ότι «αυτό που μπορώ να σας πως τώρα από την δική μου πλευρά, είναι ότι εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό τώρα να διαφυλάξουμε την ενότητα και επειδή υπήρξε μεγάλη συμμετοχή να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Δεν ξέρω εάν υπάρχει λόγος να πάνε στην δεύτερη (σ.σ.: Κυριακή)».

Η κυρία Καϊλή εξήγησε ότι «αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το συζητήσουν οι υποψήφιοι μεταξύ τους. Η δική μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τι είπε ο κόσμος την πρώτη Κυριακή, γιατί ήταν μικρές οι διαφορές μεν, από μία μεγάλη συμμετοχή, αλλά εκτιμώ ότι είναι προτεραιότητά μας να διαφυλάξουμε την ενότητα αυτή την στιγμή. Και νομίζω ότι δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μπούμε σε μία ίσως κάπως εσωστρεφή διαδικασία από εδώ και πέρα. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Πρέπει να ερωτηθούν οι υποψήφιοι».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα