Περιφέρεια ΚρήτηςΠεριφέρειες

Τιμητική βράβευση και ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Κρήτης

Σε εκδήλωση στην Πόμπια του Δήμου Φαιστού τιμήθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για το έργο και την προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Φουστανάκης, εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες για την διαχρονική στήριξη του Σταύρου Αρναουτάκη στην λύση των τοπικών προβλημάτων.

Η βράβευση – επίδοση πλακέτας στον περιφερειάρχη έγινε στο κτίριο του Πολιτιστικού συλλόγου, παρουσία του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Παιδείας Λάμπρου Καμπουράκη, Τοπικών Αρχών, υποψήφιων δημάρχων Φαιστού, εκπαιδευτικών, μαθητών και πολιτών από την ευρύτερη περιοχή.

Η εκπρόσωπος των μαθητών στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξη του στην περιοχή.

Επίσης αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του έργου και της προσφοράς του κ. Αρναουτάκη στην Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος, ευρωβουλευτής, βουλευτής, υφυπουργός και περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι ενίσχυσε και στήριξε σημαντικά την Αυτοδιοίκηση, τον τόπο και έφερε πιο κοντά την Ευρωπαϊκή πραγματικότητα στην Ελληνική και την Κρήτη στην Ευρώπη.

Ο περιφερειάρχης από την πλευρά του ευχαρίστησε τους μαθητές για τη βράβευση, λέγοντας ότι έχει ιδιαίτερη άξια η τιμητική βράβευση καθώς γίνεται από νέους που είναι το μέλλον του τόπου.

Επίσης ο κ. Αρναουτάκης τους ευχήθηκε υγεία και πρόοδο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Φουστανάκη και όλους τους παριστάμενους, επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια συνεργάζεται με όλους τους φορείς, διεκδικεί πόρους για να ανταποκριθεί στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και της Κρήτης γενικότερα.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Κρήτης