ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Θρίλερ στον Εβρο με 28χρονη – Εντοπίστηκε σε γκρεμό με καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος [βίντεο]

Η οικογένειά της 28χρονης και η τοπική κοινωνία στο Τυχερό Εβρου είναι συγκλονισμένοι από την είδηση της τραγικής απώλειας ενός νέου κοριτσιού που φαινόταν να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να συμμετέχει ενεργά στη ζωή του τόπου της.

Το περιβάλλον της 28χρονης την αναζητούσε από το μεσημέρι της Κυριακής (19/2/2023), ωστόσο το πρωί της Δευτέρας (20/2/2023) επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο νέο της τραγικής απώλειάς της.

Ενας συγγενής που γνώριζε ότι συνήθιζε να κάνει βόλτες με το μηχανάκι της προς τη Λευκίμη, ακολούθησε το δρόμο και την εντόπισε σε μια μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων μαζί με το όχημά της.

Αν και πίστεψαν ότι είχε χάσει τη ζωή της από τροχαίο, μόλις κατάφεραν να φτάσουν το άψυχο κορμί της, αντιλήφθηκαν ότι ίσως να μην οφείλεται σε τροχαίο ο θάνατός της.

Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τυχερού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, συλλέγοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική έκθεση.

Οπως έγινε αμέσως γνωστό, η κοπέλα έφερε τραύμα από μαχαίρι αγροτικής χρήσης, σαν αυτό που χρησιμοποιούσε στις εργασίες της.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι το μοιραίο τραύμα είχε γίνει κάτω από την μπλούζα που φορούσε η 28χρονη, καθώς αυτή δεν έφερε ούτε σκίσιμο, αλλά ούτε και κάποιο σημάδι. Παράλληλα, υπάρχει και άλλο ένα εύρημα που τείνει τους αστυνομικούς στο σενάριο της αυτοκτονίας. Αυτό είναι τα σημάδια που έφερε η νεαρή κοπέλα στους καρπούς των χεριών της.

Όπως τονίζουν, τα σημάδια αυτά μπορεί να δείξουν την προσπάθειά της να αυτοκτονίσει κόβοντας τις φλέβες της. Ωστόσο, για τα συγκεκριμένα σημάδια και το χρόνο που αυτά έγιναν, οι αστυνομικοί θα περιμένουν το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα