ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Θρίλερ στη Φθιώτιδα: Απανθρακωμένο πτώμα σε χωράφι, το κατασπάραξαν άγρια ζώα

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει το απανθρακωμένο πτώμα που εντόπισε ιδιοκτήτης χωραφιού στη Φθιώτιδα, όταν πήγε μετά από ημέρες.

Οι Αρχές προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την άγνωστη αλήθεια πίσω από τις σκληρές εικόνες στη Φθιώτιδα. Το πτώμα άντρα που εντόπισε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, έφερε σημάδια επίθεσης από άγρια ζώα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί ούτε τα αίτια θανάτου ούτε ο χρόνος που το θύμα ξεψύχησε.

Περισσότερο «φως» αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει. Με τους αστυνομικούς να έχουν ξεκινήσει ήδη να παίρνουν καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε το Σάββατο σε ελαιοπερίβολο, στο ύψος του κόμβου της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για σορό άντρα που φέρεται να έχει κατασπαραχθεί από άγρια ζώα.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού που είχε να πάει αρκετό καιρό σε αυτό, για αυτό και εικάζεται ότι βρισκόταν το πτώμα εκεί για μέρες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, έχουν βρεθεί στο σημείο όλες οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Φθιώτιδας για να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση της σορού, ενώ στο έργο τους θα βοηθήσει και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα