ΕπικαιρότηταΠολιτική

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ενημερώνει ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

«Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα», γράφει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος, ως γνωστόν, προσθέτει πινελιές χιούμορ σε πολλά post του.

Έτσι και εδώ: «Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη», στη Βουλή, συμπληρώνει στην παραπάνω φράση.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου:

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα.

Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη που θα εξηγεί ότι η κυβέρνηση του (και ο ίδιος προσωπικά) τα κάνει όλα σωστά και δεν ευθύνεται για κανένα από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους. Θα χάσω και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να μιλήσει, όπως και οι βουλευτές της συμπολίτευσης, σαν να μην έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε σε σχέση με την πανδημία.

Αυτί που δεν μπορώ να αντέξω είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Σταϊκούρα να εξηγεί πώς όλα πάνε υπέροχα με την οικονομία και δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, με βάση τους 8 άξονες που υποστηρίζουν 6 πυλώνες για 5 δεσμεύσεις. Ή είναι 8 δεσμεύσεις που προκαλούν 4 αρχές και δέκα αποτελέσματα; Μπορεί και να είναι 8 αποτελέσματα που δείχνουν 7 δεσμεύσεις. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…

Θα πρέπει να παρακολουθήσω το επόμενο επεισόδιο του έπους από το σπίτι.

Να είστε όλοι και όλες καλά!».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα