ΕπικαιρότηταΠολιτική

«Θα δώσω και αυτή τη μάχη, ελπίζω να είναι η τελευταία ατυχία στη ζωή μου» (VIDEO)

Ιδιαιτέρως αισιόδοξη εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη στην οποία προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ότι έχει διαγνωστεί με πολλαπλό μυέλωμα, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης, η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη της για «το απίστευτο κύμα συμπαράστασης» που έχει λάβει από το πρωί.

«Θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική, έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του. Πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε όσους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Να τους πει ότι ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ενα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων», συμπλήρωσε, θέλοντας να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου, σε πολύ αρχικό στάδιο.

Η ίδια, με μαχητικότητα δήλωσε «αποφασισμένη γι’ αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα. ​Ενας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου. ​Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​ Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται. ​Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​ Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​ Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​ Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​ Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια. Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​ Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

 

Δείτε όσα ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη από το 4:15 και μετά:

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα