Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Θ. Καρυπίδης: “Η ανεξαρτησία είναι στάση ζωής κυρία Ζεμπιλιάδου”

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Ανατροπή Δημιουργία” για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον Θόδωρο Καρυπίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία επί της ουσίας “αφιερώνεται” στην υποψήφια περιφεριάρχη Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

 

Η ανακοίνωση

“Με την ευκαιρία των Περιφερειακών εκλογών, της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας έκφρασης των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας για τον τόπο μας, θα θέλαμε, κυρία Ζεμπιλιάδου, για μια και μόνο φορά να μας ακολουθήσετε σε μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Την ανατροπή του ξύλινου, παλαιοκομματικού, διχαστικού προεκλογικού λογύδριου που συνηθίζουν να εκφέρουν κομματικά  στελέχη υπό τον μανδύα του «ανεξάρτητου»  αυτοδιοικητικού.

Αλήθειες, κυρία Ζεμπιλιαδου, και μόνο.

Κατανοούμε ότι προφανώς υπάρχει ανάγκη να αποστείλετε δελτία Τύπου με χαρακτηρισμούς, αυθαίρετες κρίσεις και διάφορα άλλα για το πρόσωπο του Θόδωρου Καρυπίδη αλλά δεν κατανοούμε γιατί εξακολουθείτε ψευδώς να του προσδίδετε κομματική ταυτότητα ή πιθανή βουλευτική ιδιότητα.

Δεν υπήρξε μέλος Κεντρικής Επιτροπής κόμματος ή σύμβουλος υπουργού τόσα χρόνια κυρία Ζεμπιλιάδου και η πορεία της ζωής του ήταν και είναι ανεξάρτητη και ανένταχτη.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο κα. Ζεμπιλίαδου, αλλά, ΝΑΙ μπορούμε να συνεργαστούμε ΧΩΡΙΣ εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα με την οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση για να πετύχουμε κοινούς στόχους.

Σαν την προεκλογική μας δέσμευση για το Ειδικό Εκπτωτικό Τιμολόγιο Ηλεκτρικού ρεύματος για όλους.

Εμείς το ανακοινώσαμε το 2014, εμείς το «τρέξαμε», εμείς το καταφέραμε και με τη βοήθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Εσείς το χλευάσατε προεκλογικά, το λοιδορήσατε όταν το διεκδικούσαμε, φτάσατε μέχρι σημείου να υποστηρίζετε ότι είναι προεκλογικό και προσωρινό μέτρο και όταν καταλάβατε ότι είναι μόνιμο και δεν καταργείται, είπατε το απίστευτο ότι «δεν φτάνει ούτε για έναν καφέ» !

Και τώρα συνεχίζετε το ίδιο με το να αποκαλείτε «κομματικό στέλεχος» τον Θόδωρο Καρυπίδη επειδή δέχθηκε να συμμετέχει στο επικοινωνιακό σποτ της ελληνικής κυβέρνησης που επικοινωνεί το Ειδικό Εκπτωτικό Τιμολόγιο Ηλεκτρικού ρεύματος!

Για αυτό, σας ξανακαλούμε κυρία Ζεμπιλιάδου στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ των ψευδών ειδήσεων για μικροκομματικούς λόγους και προεκλογικά αλισβερίσια κατά την αυτοδιοικητική προεκλογική περίοδο.

Πέντε χρόνια ταπεινά, με ΗΘΟΣ και αίσθημα ευθύνης από την εμπιστοσύνη που μας περιβάλουν οι συμπολίτες μας, δουλεύουμε συνεχώς, σιωπηλά με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπληρώσουμε όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις.

Να διαχειριστούμε την ανθρωπιστική κρίση που κληρονομήσαμε, να αναπτύξουμε όλες τις μορφές επενδύσεων στην περιοχή μας και να ενώσουμε τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας κάτω από μια, ανεξάρτητη από κόμματα, ομπρέλα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Την συντριπτική νίκη στις 26 του Μάη της Δημιουργίας και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, τσακίζοντας συμφέροντα και συμπεριφορές που απέτυχαν να τιμήσουν την εμπιστοσύνη ανιδιοτελών ανθρώπων, θα σας την αφιερώσουμε.

Συνεχίζουμε την ανεξάρτητη στάση ζωής και ανεβάζουμε ταχύτητα για Ανατροπή και Δημιουργία”.

Προτεινόμενα