Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Τεράστια η επιτυχία του “3ου Olympic Stadium Run”

 

Περισσότεροι από 1.600 δρομείς κάθε ηλικίας μετείχαν στο “3ο Olympic Stadium Run”, υποστηρίζοντας την Οργάνωση «Μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Για ακόμα μια χρονιά, η αθλητική γιορτή – θεσμός που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2018, εκατοντάδες δρομείς άρχισαν να καταφθάνουν στο ΟΑΚΑ όχι μόνο από τα βόρεια προάστια και άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και από την Αχαΐα την Κορινθία, την Μεσσηνία και την Εύβοια.

Οπως κάθε χρονιά, την παράσταση έκλεψαν τα μικρά παιδιά στην απόσταση των 2 χιλιομέτρων, που έδωσαν χριστουγεννιάτικο τόνο στην αθλητική αυτή γιορτή με τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια.

Εντονες ήταν και οι συγκινήσεις κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό των 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ δρομείς και θεατές πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων απολάμβαναν ήχους jazz και swing μουσικής από συγκρότημα.

 

Σε δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, υπογράμμισε:

«Για άλλη μία χρονιά το Μαρούσι αγκάλιασε το Olympic Stadium Run που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μαρουσιώτη «γιατρού της Ειρήνης», Νίκου Δούση-Ρασσιά. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και σε όλους για την συμμετοχή και παρουσία τους και την υποστήριξή τους στην Οργάνωσης «Μάχης» για τα αυτοάνοσα νοσήματα. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής