ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας μέσω DNA

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για την 23 ετών Ιφιγένεια Μήτσκα, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη και την οποία αναζητούσαν οι δικοί της μέσω αναρτήσεων στα social media.

Δυστυχώς (σύμφωνα με ανάρτηση δικηγόρου) η Ιφιγένεια είναι νεκρή.

ΌΟπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, ταυτοποιήθηκε η σορός της μέσω ανάλυσης του DNA της.

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση του δικηγόρου.

Σύμφωνα με όσα είχε πει νωρίτερα στα κανάλια ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, η νεαρή από τα Γιαννιτσά βρισκόταν στο τρένο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

«Επέβαιναν στο τρίτο βαγόνι… ο αρραβωνιαστικός της αφού έγινε το δυστύχημα, απ’ ό,τι θυμάται είχε τις αισθήσεις της, δεν είναι και σίγουρος. Είχε αίματα στο κεφάλι, στο σώμα δεν είχε τραύματα τουλάχιστον εμφανή», ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Σούρλας μετέβη στο σημείο της φονικής σύγκρουσης προκειμένου όπως είπε να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της 23χρονης.

«Η Ιφιγένεια δεν είναι ούτε στους αγνοούμενους, αλλά ούτε και στους νεκρούς και αυτό κάνει εντύπωση», είχε πει ο δικηγόρος νωρίτερα.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα