ΔήμοιΔήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Ταύρος-Μοσχάτο: Ευχές για υγεία και αλληλεγγύη στη μαζική εκδήλωση της πίτας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην αίθουσα 7 των π. Σφαγείων στον Ταύρο η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην τοπική Κοινότητα Ταύρου.

 

Η αίθουσα 7 των π. Σφαγείων φιλοξένησε εκατοντάδες συμπολίτες με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων φορέων της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία του ΚΑΠΗ Ταύρου και ακολούθησε η ευχολόγηση της πίτας από τον αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Ραφαήλ.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου ζήτησε από όλους να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των δύο πιλότων που χάθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους: τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Η ομιλία του δημάρχου εστίασε τόσο στο δύσκολο διεθνές περιβάλλον όσο και στο σημαντικό έργο που συντελείται στην πόλη μας σε όλα τα πεδία με ιδιαίτερη αναφορά στα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή στον Ταύρο.

Ιδιαίτερη θετική εντύπωση δημιούργησαν οι βραβεύσεις από τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου σε πρόσωπα και φορείς που έχουν προσφέρει ή και συνεχίζουν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο και επιτυχίες στα σημαντικότερα πεδία δράσης όπως είναι ο εθελοντισμός, ο τομέας της υγείας και ο τομέας του αθλητισμού.

Επίσης, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις – χορηγοί για τη πολύτιμη συνεισφορά τους στο σημαντικό έργο και στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου.

 

Οι βουλευτές Νότιου τομέα που έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση ήταν από τη Νέα Δημοκρατία ο Διονύσης Χατζηδάκης και ο Βασίλης Σπανάκης, από τον «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία» ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Γιάννης Μουζάλας, από το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής» η Τόνια Αντωνίου.

 

 

Μήνυμα στην εκδήλωση έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω των υποχρεώσεών του στο υπουργείο, για την αντιμετώπιση προβλημάτων των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, παρευρέθηκαν: ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» Θανάσης Θεοχαρόπουλος και πολιτευτές από όλα τα κόμματα.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικού και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.

Επίσης παραβρέθηκαν: Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μοσχάτου- Ταύρου Λευτέρης Χαρμπάτσης, ο εκπρόσωπος της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσων Λουράντος, ο γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βασίλης Σπανός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ταύρου Μιχάλης Κορδώνης, εκπρόσωποι από τη σχολική κοινότητα, από συλλόγους και σωματεία της πόλης.

Ο δήμαρχος ΜοσχάτουΤαύρου Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε:

«Παρ’ όλα τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, η εκδήλωση της κοπής της πίτας στα π. Σφαγεία στον Ταύρο ήταν ιδιαίτερα “ζεστή” με την αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους χορηγούς μας, τους οποίους τιμήσαμε για τη σημαντική συνδρομή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου.

Ολοι οι Σύμβουλοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί, και εγώ προσωπικά, είμαστε για μία ακόμη φορά χαρούμενοι γιατί ως οικοδεσπότες υποδεχθήκαμε εκπροσώπους της πολιτείας, εκπροσώπους φορέων της πόλης και συμπολίτες, σε ένα ενωτικό κλίμα, για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που συντελείται στον Δήμο μας».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι