ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τάσος Ξιαρχό: Στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Από νωρίς το απόγευμα είχε εξαφανιστεί και έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει με χάπια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, η οποί ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου, όμως εκείνος μόλις τους είδε, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

Παραμένει άγνωστο πώς ο Τάσος Ξιαρχό έφτασε στο Ιπποκράτειο και σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς ο ίδιος έγραψε στο “Tik Tok” ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μαζί με τους αστυνομικούς τον έψαχνε και ο πατέρας του, ο οποίος ζούσε με έντονη την αγωνία για την τύχη του παιδιού του.

Ολα ξεκίνησαν μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής 31/10/2021 ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος χλεύαζε για τα κιλά της μια γυναίκα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι.

Οι αντιδράσεις από τον κόσμο ήταν σφοδρότατες, με τον γνωστό χορογράφο  να βρίσκεται φυσικά στο στόχαστρο.

Και αυτό, για το δημόσιο bullying σε μια γυναίκα που απλώς είχε βγει με την παρέα της σε ένα εστιατόριο και προβλήθηκε εν αγνοία της στον λογαριασμό του χορογράφου στο Instagram, ο οποίος απαριθμεί περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους…

“Ντρέπομαι”…

Νωρίτερα, ο Τάσος Ξιαρχό είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο “TikTok” και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά, στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς, τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα