PlusΕπικαιρότητα

Τα τραγανά κεφτεδάκια της Ρίνας

 

Τα αγαπημένα μου τραγανά κεφτεδάκια με άρωμα δυόσμου. Τα έμαθα από τη γιαγιά μου…

Φροντίστε να φτιάξετε αρκετούς κεφτέδες.

Θα γίνουν τόσο νόστιμοι, που δύσκολα θα φτάσουν για όλους…

 

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό κιμάς

2 παξιμάδια μεγάλα

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1 αβγό

1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Λίγο γάλα

Λίγο λάδι

Δυόσμος

Αλάτι

Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Μουσκεύετε τα παξιμάδια και τα στραγγίζετε πολύ καλά.

Περνάτε από το μούλτι το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι.

Προσθέτετε το λάδι προσεκτικά, ώστε να μην κολλάει στο χέρι και ζυμώνετε.

Σχηματίζετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά.

Τους βγάζετε και τους τοποθετείτε σε ένα πιάτο, στην οποία έχετε στρώσει λίγο χαρτί κουζίνας, προκειμένου να απορροφηθεί όσο περισσότερο λάδι είναι δυνατόν.

Στη συνέχεια σερβίρετε.

 

Καλή σας όρεξη!

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Plus