ΔήμοιΔήμος Γλυφάδας

Τα Seatrac ξανά στην παραλία της Γλυφάδας!

Οι παραλίες άνοιξαν και πάλι. Για όλους!

Στην 4η παραλία Γλυφάδας τοποθετήθηκαν εκ νέου δύο Seatrac, για τη φιλοξενία των ανθρώπων με αναπηρία. Με ειδικό διάδρομο, υπαλλήλους του Δήμου πάντα παρόντες για οποιαδήποτε βοήθεια, ντουζιέρα, κάθισμα για τον συνοδό, ομπρέλες, θέσεις για ΑΜΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία.

Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν. Το Seatrac δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να έχουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα.

Είναι επίσης ενεργειακά αυτόνομο, καθώς διαθέτει φωτοβολταϊκό πάνελ. Από το 2016, το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας είναι πανελλαδικά πρώτο σε χρήσεις.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ και φέτος τον υπεύθυνο της δημοτικής μας αρχής Στέλιο Κουρουπάκη για τον συντονισμό και την κατάθεση ψυχής. Νιώθω την ανάγκη να επισημάνω με την ευκαιρία το εξής: Τα εστιατόρια και τα καφέ σύντομα θα ανοίξουν και θα δώσουμε όπου είναι δυνατό επιπλέον χώρο για τραπεζοκαθίσματα. Σε κανένα επιχειρηματία της εστίασης δεν θα επιτραπεί να κλείσει την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στους δρόμους, τις πλατείες και τα πεζοδρόμια. Θα είμαστε πολύ αυστηροί στην επιτήρηση του μέτρου αυτού», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Close