ΔήμοιΔήμος Μεγαρέων

Τα ΕΛΠΕ αυξάνουν την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Όμιλος εταιρειών των ΕΛΠΕ, ύστερα από ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων και αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, διπλασίασε για το 2017 το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το γεγονός αυτό γνωστοποιήθηκε στον Δήμο Μεγαρέων με επιστολή των ΕΛΠΕ προς τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, το κείμενο της οποίας δημοσιεύουμε παρακάτω:

«Αξιότιμε κ. δήμαρχε, σε συνέχεια του αιτήματος που λάβαμε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σχετικά με την αύξηση του αριθμού των ωφελούμενων οικογενειών που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Περάμου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η στήριξη των ευπαθών ομάδων παραμένει κυρίαρχος άξονας του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε το πρόγραμμα ενίσχυσης της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου αυξάνοντας το ποσό της παροχής από 6.000 σε 12.000 ευρώ ετησίως (1.000 ευρώ μηνιαίως) για το 2017, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην παροχή βασικών ειδών σε περισσότερους συμπολίτες μας.

Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια θα βρίσκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου για αξιοπρεπή διαβίωση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημα του Δήμου μας για την αύξηση του ποσού παροχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεγαρέων.

Η διοίκηση του Δήμου εκτιμά ιδιαίτερα την συνεχή στήριξη που ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια παρέχει στο Δήμο μας, ιδιαίτερα όταν αυτή αφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η δύσκολη οικονομικά συγκυρία που βιώνουμε, δεν επιτρέπει στο Δήμο μας να εξαλείψει στο έπακρον βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεγαρική και η Νεοπεραμιώτικη Κοινωνία.

Έτσι, είναι ευτυχές και παρήγορο το γεγονός ότι Ελληνικές Επιχειρήσεις με μεγάλη προθυμία συμβάλλουν στο να καλυφθούν τα κενά αυτά.

Σας ευχαριστούμε και πάλι».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι