ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Η δική μας πόλη»

Η παρουσία του κόσμου που παρευρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η δική μας πόλη» όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εκατοντάδες πολίτες της Αγίας Βαρβάρας δήλωσαν ένα βροντερό «παρών» στη μάχη των εκλογών του Μαΐου στο πλευρό του δημάρχου Γιώργου Καπλάνη.

Μιλώντας σε ένα ενθουσιώδης κοινό, ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

Ο κ. Καπλάνης από την αρχή της ομιλίας του έθεσε ξεκάθαρα το διακύβευμα των εκλογών και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή διοίκηση για το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη, αλλά και για αυτά που σχεδιάζει για το μέλλον.

Άσκησε κριτική σε όσους προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας, καταλήγοντας στη φράση «Ως εδώ!» η παραπληροφόρηση, η λάσπη, η διχόνοια τονίζοντας ότι η απόφασή του να μην απαντά στα ψέματα δηλώνει τον σεβασμό του στην πόλη και τους πολίτες και όχι αδυναμία.

Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε συνοπτικά βασικές θέσεις του προγράμματός του για την επόμενη περίοδο επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας.

Κλείνοντας ο κ. Καπλάνης παρουσίασε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και ζήτησε από τους πολίτες να γίνουν οι μαχητές των ιδεών και του οράματός τους.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι