ΔήμοιΔήμος Κηφισιάς

Τα δέντρα στην Κηφισιά άναψαν με Βίσση – Σχοινά!

Με τις φωταγωγήσεις των δύο δέντρων και δύο μοναδικές συναυλίες ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Κηφισιάς και του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε το έναυσμα της έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μια εκπληκτική συναυλία στην Νέα Ερυθραίαστην Πλατεία Μικρασιατών.

Αγαπημένα τραγούδια του γνωστού καλλιτέχνη αλλά και πολλά άλλα τραγούδια ακούστηκαν, δημιουργώντας την αίσθηση ενός χριστουγεννιάτικου πάρτυ.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου.

Το δέντρο “άναψε” ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τη συνοδεία της χορωδίας των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας που προηγουμένως είχε παρουσιάσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών αλλά και χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Στον λόγο του ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη δυνατότητα του Δήμου να προσφέρει πολιτισμό και αναψυχή απλόχερα σε όλους τους δημότες, καθώς και στο γεγονός ότι οι τρεις πόλεις είναι πιο λαμπερές και γιορτινές από κάθε άλλη φορά.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίουη μοναδική Αννα Βίσση έστησε ένα δίωρο χριστουγεννιάτικο πάρτυ στην καρδιά της πόλης, στο πλαίσιο της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κηφισιά.

Η πολυμελής μπάντα, μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια προσέφεραν κέφι και χορό σε ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα σε ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πριν από τη συναυλία, δύο χορωδίες, η παιδική χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη και η νεανική χορωδία του Γυμνασίου-Λυκείου «Ωθηση», παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα γνωστών τραγουδιών.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σίσσυ Παπασπύρου, η οποία αναφέρθηκε στο πλήθος των εκδηλώσεων που ακολουθούν και την ποιότητά τους.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, στον χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια όσων συνέβαλαν για να έχει αυτό το γιορτινό χρώμα η πόλη, καθώς και την ευθύνη του Δήμου να προσφέρει την αισιοδοξία, την ελπίδα, την αναψυχή και τον πολιτισμό στους δημότες χωρίς να περικόπτονται άλλες δαπάνες, αλλά και ότι η λάμψη της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης δεν έχει τιμή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι