Αντιπεριφέρεια ΝήσωνΔήμοιΔήμος ΣαλαμίναςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Σύσκεψη για το έργο των oμβρίων στη Σαλαμίνα

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος για το συντονισμό του έργου των ομβρίων στις διασταυρώσεις της Λεωφόρου Σαλαμίνος, Ιπποκράτους και Ζωοδόχου Πηγής.

Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Νήσων και του Δήμου Σαλαμίνας, καθώς και εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., της COSMOTE και της ΔΕΔΔΗΕ.

Σκοπός της σύσκεψης, ήταν ο καλύτερος συντονισμός για την επιτάχυνση των εργασιών του έργου, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο στάδιο λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων και ταλαιπωρούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους επισκέπτες του νησιού.

Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου οι εργασίες να μην εκτελούνται τις περιόδους του Πάσχα και του καλοκαιριού.

Στη σύσκεψη, διαπιστώθηκε η δυνατότητα ολοκλήρωσης των εκτελουμένων εργασιών επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την απαλλαγή των κατοίκων και των μαθητών από τις μέχρι τώρα οχληρές επιπτώσεις.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την Αρχαιολογική υπηρεσία θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ολοκλήρωσης των εργασιών, εντός του Πάρκου του Μπεγνή, μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Παράλληλα, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες οφείλουν να καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες με την εφαρμογή των εγκεκριμένων κατάλληλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ώστε μέχρι το καλοκαίρι το έργο να έχει ολοκληρωθεί.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του, αλλά και την παραγωγική και τη δημιουργική τους συμμετοχή.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Αντιπεριφέρεια Νήσων