ΔήμοιΔήμος ΔιονύσουΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Σύσκεψη για την πρόοδο των έργων του Δήμου Διονύσου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη για την πρόοδο των ενταγμένων στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας έργων του Δήμου Διονύσου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, από τον Δήμο Διονύσου ο δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας Δημήτρης Ράικος, ο προϊστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών Γιώργος Λιούτας, καθώς και από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ο προϊστάμενος του Τμήματος Υδραυλικών Έργων Γιώργος Ψαρομιχαλάκης και η υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Χριστίνα Μπρούλια.

Η συζήτηση αρχικά επικεντρώθηκε σε δύο σημαντικά έργα υποδομής: στη «Συντήρηση του Οδικού Δικτύου του Δήμου Διονύσου» (προϋπολογισμού 400.000,00€) που ήδη εκτελείται και στην «Κατασκευή Δικτύου Ομβρίων Υδάτων και Διευθέτηση Ρέματος “ΒΡΥΣΑΚΙ” για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου του Δήμου Διονύσου» (προϋπολογισμός: 6.980.000,00€) που δημοπρατήθηκε και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Στη συνέχεια εξετάστηκε η δυνατότητα ένταξης στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας, δύο νέων έργων που προτάθηκαν από τη Δημοτική Αρχή και αφορούν σε οδοποιία (ασφαλτοστρώσεις) και ανακατασκευή παιδικών χαρών.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι