ΕπικαιρότηταΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο κ. Μητσοτάκης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑΠΣ, ζητά απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η Κουμουνδούρου χαρακτήρισε ως αξιοθρήνητο το γεγονός ότι ζήτησε από την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει πρόταση μομφής.

Παραλλήλως, ανέφερε πως είναι υποχρεωμένος να απαντάει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα αποτελέσει το σωσίβιό του.

Η ανακοίνωση

«Την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στην ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει στα ψέματά του για να καλύψει τον παρακρατικό μηχανισμό υποκλοπών που ο ίδιος έστησε.

Ολη η συνέντευξη που έδωσε, άρον άρον μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση των υπουργών του και επιχειρηματιών με το Predator, ήταν ένα παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων.

Είναι ενδεικτικό του αδιεξόδου του αλλά και αξιοθρήνητο το γεγονός, ότι σχεδόν εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε να τον στηρίξουν, μήπως μπορέσει και διασωθεί.

Αν ψάχνει σωσίβιο, δεν θα το βρει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εάν φοβάται ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη βουλευτών και υπουργών του, δεν έχει παρά να ζητήσει από μόνος του ψήφο εμπιστοσύνης.

Μέχρι τότε οφείλει να κατανοήσει ότι είναι Πρωθυπουργός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και όχι ελέω Θεού μονάρχης και οφείλει να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Τον περιμένουμε να έρθει την Παρασκευή για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, εάν οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του κακόβουλου λογισμικού predator ή κάποιοι εξ αυτών, ήταν και σε επίσημη επισύνδεση της ΕΥΠ».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα