ΕπικαιρότηταΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο για κρατική διαφήμιση σε ιστοσελίδα της συζύγου του

Σύμφωνα με εκτεταμένο ρεπορτάζ της efsyn.gr, η ιστοσελίδα meaculpa.gr, βασική μέτοχος της οποίας (σε ποσοστό 90%) είναι η σύζυγος του κυρίου Μπογδάνου Ελένη Καρβελά, λάμβανε διαφήμιση ύψους 6.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, ενώ το τελευταίο διάστημα φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της διαφήμιση της ΔΕΠΑ.

«Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως σημειώνει, «για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος, ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής του θητείας».

«Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «για ακόμη μια φορά, η Νέα Δημοκρατία είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη»…

Close