ΕπικαιρότηταΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση ομολόγησε τα ψέματα Γεραπετρίτη και Καραμανλή που βάφτισαν “τηλεδιοίκηση” έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη»

«Ο κ. Οικονόμου, ακολουθώντας τη χυδαία προπαγάνδα των κ. Γεραπετρίτη και Καραμανλή πάνω στην τραγωδία, επιμένει να παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑΠΣ σε απάντησή του προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «είναι άλλο το κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας που υπήρχε μέχρι το καλοκαίρι του 2019, το οποίο ρύθμιζε την κυκλοφορία όλων των τρένων από το Δομοκό μέχρι το Πλατύ Ημαθίας, δηλαδή για πάνω από 170 χιλιόμετρα, και το οποίο αν λειτουργούσε σύμφωνα με τους ίδιους τους σταθμάρχες και μηχανοδηγούς δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει το δυστύχημα και διαφορετικό πράγμα ένας απλός πίνακας που έχει μπροστά του ο σταθμάρχης για να ελέγχει την κυκλοφορία μόλις για 7-8 χιλιόμετρα στην είσοδο και την έξοδο του σταθμού του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «με λίγα λόγια, ο κ. Οικονόμου σήμερα ομολόγησε τα ψέματα Γεραπετρίτη και Καραμανλή που τόσες μέρες βάφτιζαν “τηλεδιοίκηση” που δήθεν “λειτουργούσε πλήρως” έναν τοπικό πίνακα».

Επισημαίνει μάλιστα, ότι «είναι αδιανόητα εξοργιστικό ακόμα και μέσα σε αυτήν την τραγωδία να κοροϊδεύουν τις οικογένειες των θυμάτων και το πανελλήνιο, απλά για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πουν πως για όλα φταίει ένας σταθμάρχης. Ντροπή!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα