Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Συντήρηση διαγράμμισης του Περιφερειακού Θεσσαλονίκης

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Ιανουαρίου 2018έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότεραθα πραγματοποιηθούν:

1) Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση)

Στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) έως και την έξοδο προς οικισμό Αγίου Παύλου, με κατεύθυνση προς δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και του Α/Κ Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετήριων κλάδων αυτού προς και τις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.

2) Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση)

Στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) έως τον Α/Κ Κ 9 (Τούμπας) καθώς και το οδικό τμήμα 400 μ. πριν τον Α/Κ Κ11 (Πυλαίας), μέχρι και 100 μ. μετά από αυτόν, με κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

3) Εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας

Στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) και του Α/Κ Κ9 (Τούμπας) καθώς και στο οδικό τμήμα του Α/Κ Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικων), στο ύψος των ηχοπετασμάτων, δεξιά, με κατεύθυνση προς ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ηδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Προτεινόμενα