ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Συνελήφθη καθηγητής Γυμνασίου που είχε ερωτική σχέση με ανήλικη μαθήτρια

Photo by Twitter @hellenicpolice

Συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ένας 44χρονος καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών Γυμνασίου των Νοτίων Προαστίων για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, καθώς εδώ και έναν χρόνο είχε συνάψει ερωτική σχέση με 15χρονη μαθήτριά του στο Σχολείο.

Η μητέρα που δεν γνώριζε τίποτα για αυτή την σχέση, είδε τυχαία σε έξοδο την κόρη της με τον καθηγητή και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 44χρονος καθηγητής που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, σύναψε ερωτική σχέση με την μαθήτριά του από τα 14 της κιόλας χρόνια, όταν ήταν στην Β’ Τάξη του Γυμνασίου και λίγο καιρό μετά συνέχισαν να έχουν σχέση ερωτικά ολοκληρωμένη.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, δεν έχει προκύψει να έχει πράξει κάτι ανάλογο στο παρελθόν με άλλο παιδί, κάτι που τελεί όμως ακόμα υπό διερεύνηση. Σε βάρος του καθηγητή σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τις σε βάρος του κατηγορίες, ενώ η ανήλικη που δηλώνει ότι η σχέση αυτή έγινε με την συναίνεσή της, παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους της Αστυνομίας.

Close