ΔήμοιΔήμος Κηφισιάς

Συνεχίζονται τα «Μενάνδρεια 2018» στην Κηφισιά

Με αμείωτη ένταση και πλήθος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων συνεχίζονται τα «Μενάνδρεια 2018» στον Δήμο Κηφισιάς.

Εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, σε όλη την πόλη υπόσχονται ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.

• Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν την θεατρική παράσταση «Η νεράιδα του Φεγγαριού» με την ταλαντούχα Σάρα Εσκενάζη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου. (Είσοδος ελεύθερη)

• Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο φιλόξενο χώρο του Εντευκτηρίου της Εκάλης, δύο ανερχόμενες φωνές, της Αγάθης Κοσκινά και του Σπύρου Κλείσσα, θα σας παρουσιάσουν τραγούδια μεγάλων συνθετών που θα σας φέρουν μνήμες και νοσταλγία. (Είσοδος ελεύθερη)

• Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Γήπεδο Μπάσκετ στα Αλώνια, η γνήσια λαϊκή φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, ο Μιχάλης Δημητριάδης με την ορχήστρα του θα σας παρουσιάσει δικά του τραγούδια αλλά και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες. (Είσοδος ελεύθερη)

• Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, το θρυλικό συγκρότημα CHARMS έρχεται στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στις 20:30, να σας χαρίσει μια αυθεντική ροκ βραδιά. Μεγάλες ροκ επιτυχίες των προηγούμενων δεκαετιών θα ακουστούν σε μια βραδιά όπου όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. (Είσοδος ελεύθερη)

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι