Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε θυροφράγματα του ποταμού Ενιπέα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του θυροφράγματος στην Υπέρεια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο καθαρισμός του θυροφράγματος στα Πυργάκια και τις επόμενες ημέρες ακολουθεί ο καθαρισμός του θυροφράγματος στο Μεγάλο Ευύδριο του ποταμού Ενιπέα.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λάρισας Βασίλης Πινακάς, σε αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Λάρισας Βάγια Κοστούλη και Χρήστο Αντωνίου.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αγρότες και στους κατοίκους των χωριών των Φαρσάλων, αναλαμβάνουμε ευθύνες που δεν μας αναλογούν και καθαρίζουμε τα θυροφράγματα, των οποίων η αρμοδιότητα για τη λειτουργία και συντήρηση ανήκει στον ΤΟΕΒ. Μετά από επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήσαμε με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Λάρισας σε ρέματα άνωθεν της περιοχής της Υπέρειας, αρμοδιότητας του ΓΟΕΒ, καθώς η στάθμη των υδάτων είναι χαμηλή, διαπιστώσαμε ταπείνωση αναχώματος τοπικά, όχι από τεχνική αστοχία, αλλά κατόπιν ανθρώπινης παρέμβασης. Επιχειρούμε όπου υπάρχει ανάγκη, προκειμένου να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πρόληψη», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Πινακάς.

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Το Υπ. Υποδομών θα ενισχύσει την Περιφ. Δ. Μακεδονίας για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας