ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Συνδικαλιστής αποστόμωσε δημοσιογράφο για τις απεργίες στον σιδηρόδρομο – «Ξέρετε τι γίνεται με τον νόμο Χατζηδάκη…»

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που επιφύλασσε ο εργαζόμενος στη Hellenic Train και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσιούκης, στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ο οποίος, στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη έσπευσε να ρωτήσει εάν έχει γίνει απεργία για ζητήματα αναβάθμισης της ασφάλειας του σιδηρόδρομου.

Όταν λοιπόν πήρε την απάντηση πως «άπειρες» φορές έχουν γίνει απεργίες για «ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και τη συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων», αλλά σύμφωνα με τον νόμο Χατζηδάκη «βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εμφανώς σε αμηχανία έσπευσε να πει: «να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά».

Ο διάλογος στον αέρα του ΣΚΑΪ

  • Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: «Τόσες απεργίες γίνονται στη χώρα και εσείς ως συνδικαλιστής τα ξέρετε καλά, δεν είδαμε να γίνουν απεργίες για τέτοιου είδους θέματα».
  • Εργαζόμενος Hellenic Train: «Κάνετε λάθος, οι απεργίες που έχουν προκηρυχθεί και από την Ομοσπονδία των Σιδηροδρομικών και από τα Σωματεία- μέλη της για τα ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και τη συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων είναι άπειρες. Αλλά ξέρετε τι γίνεται αλλά με τον νόμο 4808 του Χατζηδάκη είναι απαγορευμένες. Βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές από τα δικαστήρια».
  • Δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: «Να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά».
  • Εργαζόμενος Hellenic Train: «Εσείς με ρωτήσατε».

Δείτε το βίντεο στο 03:50 και μετά:

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα