ΔήμοιΔήμος ΠεντέληςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Συνάντηση της Δήμητρας Κεχαγιά με τον Γιώργο Πατούλη

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη είχε η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

Η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά αμέσως μετά τη συνάντηση, δήλωσε σχετικά:

Συναντήθηκα σήμερα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Του έθεσα  τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας, στα οποία η περιφέρεια Αττικής μπορεί να συνδράμει.

Πιο συγκεκριμένα:

Τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής που σύνολο του κόστους της απομάκρυνσης των πυλών της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη

Τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής τριών μεγάλων αστικών αναπλάσεων βιοκλιματικού χαρακτήρα, μια σε κάθε δημοτική κοινότητα του Δήμου μας

Τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής δικτύου ομβρίων στην Πεντέλη και όπου αλλού είναι απαραίτητο, δεδομένου του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλώσει ο κύριος Πατούλης για τα έργα αυτά.

Τέλος συζητήσαμε εκτενώς το ζήτημα της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης με στόχο την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου του πεντελικού. Την ανάδειξη του αρχαίου λατομείου, της οδού Λιθαγωγίας, καθώς και των λοιπών ανενεργών λατομικών χωρών του Πεντελικού, σύμφωνα με όσα προβλέπει το προεδρικό διάταγμα προστασίας για το βουνό μας.

Ευχαριστώ τον κύριο Πατούλη για την στήριξη του. Μαζί Περιφέρεια Αττικής και Δήμος Πεντέλης θα συνεργαστούμε προς όφελος των πολιτών.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι