Περιφέρεια Βορείου ΑιγαίουΠεριφέρειες

Συνάντηση Καλογήρου με την Ολυμπιονίκη Ολγα Φιάσκα

Η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Βαλσαμίδη, συναντήθηκε στο γραφείο της με την ολυμπιονίκη αθλήτρια Ολγα Φιάσκα, καθώς και με τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό.

Η Ολγα Φιάσκα κατέκτησε στις 16 Οκτωβρίου 2018 το χάλκινο μετάλλιο στα 5 χιλιόμετρα βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που πραγματοποιήθηκαν στο Μπουένος Αϊρες της Αργεντινής.

Η κυρία Καλογήρου συνεχάρη την αθλήτρια για τη σπουδαία της διάκριση και της απένειμε τιμητική πλακέτα, επισημαίνοντας ότι η επιτυχία της προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται στα απομακρυσμένα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπου τα μέσα και οι δυνατότητες είναι περιορισμένα.

Τόνισε, επίσης, ότι αυτή η επιτυχία αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νησιώτες που αγωνίζονται υπό αντίξοες συνθήκες σε μια δύσκολη εποχή.

Τιμητική πλακέτα έδωσε η περιφερειάρχης και στον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, σημειώνοντας ότι με την εξαιρετική δουλειά που εδώ και πολλά χρόνια κάνει, έχει χαρίσει με τους αθλητές του μεγάλες επιτυχίες στην πατρίδα μας.

 

Προτεινόμενα