Με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας.

Η συζήτηση της Τετάρτης 11 Απριλίου 2018 επικεντρώθηκε στο έργο της διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι (από τη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου μέχρι την εκβολή του), προϋπολογισμού 20.249.000 ευρώ, το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και έχει οριστεί ανάδοχος, ενώ επισημάνθηκε ότι το μείζον ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών των απαλλοτριώσεων, η οποία στόχος είναι να ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς διμήνου.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται άλλα σημαντικά έργα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και για τις διαδικασίες που υπολείπονται για την τελική υλοποίησή τους, έργα όπως είναι η ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου (προϋπολογισμός: 2.500.000 ευρώ) και της πλατείας Ζησιμοπούλου (προϋπολογισμός: 569.990 ευρώ) στη Δημοτική Ενότητα Βάρης.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες για το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης όμβριων για τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννης Ασπρουλάκης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Νικόλαος Βάσσης.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι