ΔήμοιΔήμος Παλαιού ΦαλήρουΔήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Συμπαράσταση στους πυρόπληκτους της Ραφήνας

Με αφορμή την μεγάλη καταστροφή από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ενημερώθηκε για τις ανάγκες των πυρόπληκτων καθώς και για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα ενώ μετέφερε την συμπαράσταση όλων των Φαληριωτών.

Ο δήμαρχος της Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, ευχαρίστησε την δημοτική αρχή του Παλαιού Φαλήρου για την άμεση ανταπόκριση και παρά τις δυσκολίες, δήλωσε ότι προς το παρόν υπάρχει επάρκεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα της καταστροφής.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Π. Φαλήρου δεν συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα αλλά όπως ζητήθηκε από τον δήμαρχο Ραφήνας, δημοσιοποιεί τον αριθμό λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα για συνδρομή των πυρόπληκτων.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5186/0922 91418

ΙΒΑΝ: GR 2001 7218 6000 5186 0922 91418

Στα πλαίσια του εθνικού πένθους και σε μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης αυτής καταστροφής, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις έως το Σαββατοκύριακο και ειδικά την μεγάλη γιορτή λήξης του προγράμματος Θερινής Απασχόλησης – Καλοκαίρι 2018 στο οποίο συμμετείχαν επιτυχώς 600 παιδιά των σχολείων του Δήμου.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι