ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Συμμετοχή – ρεκόρ στο «Astro Gym Contest and Festival 2018»

Με τη συμμετοχή – ρεκόρ 7.500 αθλητών και χιλιάδων θεατών ολοκληρώθηκε η μεγάλη ετήσια γιορτή της Γυμναστικής για Όλους «E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου από τις 12 έως τις 17 Ιουνίου, με την συνδιοργάνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, του Δήμου Γαλατσίου και του Φιλογυμναστικού Όμιλου Μεταμόρφωσης «Κότινος», σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Be Active».

Το έπαθλο της Ομάδας της Χρονιάς, που ισοδυναμεί με τον πανελλήνιο τίτλο στη Γυμναστική για Όλους, κατέκτησε η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων, η οποία εντυπωσίασε και συγκίνησε παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο πρόγραμμά της με θέμα «Οι Καρυάτιδες», υπό την τεχνική καθοδήγηση της Ολυμπίας Δραγούνη, της Γαβριέλας Καραγιάννη και της Κάρλεν Καραευαγγέλου.

Φέτος, για πρώτη φορά, η εκδήλωση συμπεριλήφθηκε στις δράσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τον διεθνή εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας (23 Ιουνίου) και όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν ένα ξεχωριστό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους, με τις υπογραφές του προέδρου της Δ.Ο.Ε. δρ Τόμας Μπαχ και της Ε.Ο.Ε. Σπύρου Καπράλου.

Λάμψη σκόρπισαν στο Γαλάτσι και οι πρωταθλητές των Εθνικών ομάδων της ενόργανης γυμναστικής ανδρών και γυναικών, της ρυθμικής, του τραμπολίνο, αλλά και οι αθλήτριες της αεροβικής γυμναστικής.

Ο Δήμος Γαλατσίου με δήλωση του αναφέρει:

Έμπρακτα υποστηρίζει αγώνες, δράσεις και εκδηλώσεις που ενισχύουν την αθλητική και πολιτιστική παιδεία της νέας γενιάς, αλλά ταυτόχρονα ζωντανεύουν το ολυμπιακό στολίδι της πόλης μας, το ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι