ΔήμοιΔήμος Μεταμόρφωσης

Συμμαχία Πολιτών Μεταμόρφωσης: Τραγική η αντιμετώπιση της Διοίκησης Σαραούδα στην Παιδεία

Και νέα επίθεση κατά του δημάρχου Μεταμόρφωσης Στράτου Σαραούδα εξαπέλυσε η παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, με επικεφαλής τον Βασίλη Καραβάκο.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών της πόλης, τις οποίες η Δημοτική Αρχή τροφοδοτεί με “ψίχουλα”, τη στιγμή κατά την οποία στο Ταμείο του Δήμου καταγράφεται το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των περίπου 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτός είναι ο ισχυρισμός της “Συμμαχίας Πολιτών”, η οποία μέσω του επκεφαλής της κάνει λόγο για 13.000.000 που βρίσκονται στο ταμείο του Δήμου και τραγική αντιμετώπιση του όλου ζητήματος από την Δημοτική Διοίκηση.

Ωστόσο, αν και οι Σχολικές Επιτροπές ζητούν τουλάχιστον 220.000 ευρώ προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες, το χρηματικό ποσό που η Διοίκηση του Δήμου τους παρέχει, δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ!

“Αυτή είναι η πολιτική της διοίκησης Σαραούδα για την Παιδεία”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καραβάκος, ο οποίος όπως δηλώνει, φέρεται αποφασισμένος να υποχρεώσει την Δημοτική Αρχή “να σταθεί στο ύψος της”…

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους για τη σημασία που δίνει η διοίκηση Σαραούδα στην Παιδεία, “κόβοντας” δραστικά αυτά που ζητούν οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης κ.κ. Αναστασόπουλος και Τσίκνας.

Προηγούνται οι -ενίοτε τυφλές- διανοίξεις από τα σχολεία και την Παιδεία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι