ΕπικαιρότηταΠολιτική

Συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών σήμερα το απόγευμα (15/10) στη Βουλή

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργανώνουν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου στη Βουλή, οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών ΟΛΜΕΔΟΕΟΙΕΛΕ.

Για παραπληροφόρηση κατηγορεί, μεταξύ άλλων, η ΟΛΜΕ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Εφετείο απέρριψε την έφεση της υπουργού, και έκρινε ότι η απεργία-αποχή της ΟΛΜΕ, δεν είναι καταχρηστική. Κρίθηκε μόνο ως παράνομη για διαδικαστικούς λόγους», ενώ το υπουργείο σε ανακοίνωσή του «υποστηρίζει ότι η απεργία μας κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική».

Προσθέτει ότι το υπουργείο «μπροστά στη μαζικότατη συμμετοχή των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στην προάσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης, συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση του. Καταφεύγει μετά τον εκφοβισμό, τις αγωγές και την καταστολή, σε απαράδεκτες δηλώσεις, που παραπληροφορούν την κοινή γνώμη».

Και τονίζει: «Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες έχουν επανειλημμένα απορρίψει τις νομοθετικές του πρωτοβουλίες και την αδιανόητη -αυταρχική τακτική του».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα