ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Συγκλονίζει το μήνυμα της 43χρονης από την Καβάλα που πέθανε από κορωνοϊό

Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή η 43χρονη Θεανώ, η οποία έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Η οικογένειά της βρήκε στο κινητό της ένα μήνυμα, στο οποίο περιέγραφε πώς η αναβλητικότητά της να εμβολιαστεί τής κόστισε την ζωή, την ώρα που είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν.

Η ίδια ήταν μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας μόλις 5 και 8 ετών.

«Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα «άστο, άλλη φορά». Ποια άλλη φορά; Δεν υπάρχει», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το κείμενο της αδελφής του, όπως το βρήκε η οικογένεια στο κινητό της τηλέφωνο, το ανάρτησε στο facebook ο αδελφός της Ανδρόνικος Σιβρόπουλος.

Η ανάρτησή του

«Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά χάσει τη ζωή της χθες 24/11/2021 στην ΜΕθ Νοσοκομείου Καβαλας.

Το βρήκαμε στο κινητό της σε αρχείο word μαζί με αλλά αρχεία που έγραψε για κάθε έναν από εμάς χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα. Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται! Σε αγαπάμε Θεανώ μας!!! Υγεία σε όλους του ανθρώπους !

«Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια, την Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου, είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα και αν είχα κάνει το εμβόλιο, αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση.

Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικότητα μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο, έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω, βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά…  Αλλά ποιά άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… Ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει έναν γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα